Marketingminds
2016 – …

 

Strategisch Marketeer
Strategische marketing consultancy en marketingondersteuning voor KMO’s op zelfstandige basis.Bel of mail me bij interesse!
Comfort Energy
2016 – 2016
Comfort Energy
Strategisch Marketeer
Bepalen van strategische online marketingdoelstellingen en deze vertalen in een concreet actieplan voor elk van de business units.
Sparta
2015-2016
Logo_Sparta
Evolution Manager
Ondersteuning van startende bedrijven bij het uitwerken van businessplannen en financiële plannen, haalbaarheidsstudies voor innovatieve oplossingen en leveranciers-onderhandelingen.
Awali
2011-2016
Logo_Awali
Online Marketing Consultant & Trainer
Het geven van advies en trainingen over Google Analytics, Google Adwords, Social Media, Search Engine Optimization,… aan externe klanten, en het beheer van online marketing campagnes.
EuroSys & Co
2007-2013
Logo_Eurosys
Marketing verantwoordelijke & Teamlead
Opzetten en uitvoeren van de dagdagelijkse marketingactiviteiten voor de B2B en B2C units van EuroSys en alle andere bedrijven eigendom van Mark Lens, leveranciersonderhandelingen en aansturing marketing collega’s.
Ideaxis
2003-2007
Logo_Ideaxis
Sales & Marketing medewerker
Opzetten en uitvoeren van de marketing- en verkoopstrategie voor Addemar, een e-mail marketing tool, op de Belgische markt, aangevuld met 1st line support en trainingen voor klanten.

Meer weten over mijn carrièrepad en ervaring? Neem de tijd om mijn CV te downloaden!